Al meer dan 890 mensen zitten in de cursus. Ben jij de volgende met een geautomatiseerde cursus?

Kom bij de communityweek van 24 tot 30 januari 2023.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Je wil wel een online cursus maar....
Te moeilijk, te dure software, te veel keuzes, te veel werk....

Klaar met uitstellen?

Automatiseer je online cursus in 4 uur

Ilse van Bruggen FLOW automatiseringsbureau

Van chaos naar structuur en overzicht, k

Hoe werkt het?

Je ziet allemaal apen en beren op de weg

automatiseren online cursus

In de cursus gaan we stap voor stap de techniek instellen. Zodat jouw cursus helemaal geautomatiseerd is EN zodat je zelf in control bent.

In plaats van ‘techniek’ als iets zwaars of lastigs te zien, zie jij na de cursus techniek als een bron van mogelijkheden. Je weet dat je met een geautomatiseerde online cursus veel meer mensen kunt helpen.

De techniek kun je zelf instellen. Wil je een extra mailtje versturen? Binnen 5 min heb jij een nieuwe automatisering ingesteld. En als je toch besluit om iemand in te huren dan weet je precies hoe je deze persoon kunt aansturen.

Je hebt geen slapeloze nachten meer als er iets mis is met de techniek want je weet hoe je het kan oplossen of hoe je hulp kunt inschakelen (klantenservice mailen!!).

 

mailblue handig plug&pay

automatiseer je online cursus

Deze cursus is de simpelste en snelste manier om jouw cursus helemaal te automatiseren. Van automatische welkomstmails tot automatische facturen in je boekhoudprogramma.

De videocursus duurt 2 uur en met het instellen van de automatiseringen ben je ook ongeveer 2 uur bezig.

€943-

Nu €297,-

5/5

Na de cursus heb je dit bereikt

Jouw cursus is geautomatiseerd

Jouw klant ontvangt na aankoop alle informatie automatisch: de factuur, de inloggegevens en de welkomstmail.

Je hebt grip op techniek

Jij weet hoe je automatiseringen kunt testen en hoe de klantenservice van software programma's kunt mailen.

Je stuurt mails vanuit MailBlue

Nu je weet hoe je automatische mails voor de cursus verstuurt, kun je hetzelfde trucje inzetten voor jouw andere diensten!

Dit ga je leren

In deze cursus leer je alles wat je nodig hebt om jouw cursus volledig te automatiseren. Een belangrijk onderdeel is dat je snapt welke stapjes er allemaal nodig zijn en dat elke losse stap eigenlijk heel simpel is.

Module 1: proces + mindset

Module 2: software kiezen

Module 3: inrichten en automatiseren

In de cursus komen instructiefilmpjes over het koppelen volgende softwareprogramma’s

  • WooCommerce
  • Plug&Pay
  • Mollie
  • The Huddle
  • Paperdork
  • Moneybird
  • MailBlue/ActiveCampaign

Module 4: testen en optimaliseren

Module 5: mailblue slim gebruiken

Waarom de cursus uniek is

Simpel en snel

Deze cursus is de simpelste en snelste manier om alles te automatiseren. Je kunt gewoon alle stapjes na doen. Na 4 uur is jouw cursus helemaal geautomatiseerd!

Basis automatiseren

De cursus zit vol basistips over automatiseren en hoe je MailBlue slim kunt gebruiken. Je leert meteen goede gewoonten aan en je voorkomt chaos en grote fouten.

Jij kan het ook!

Je krijgt zelfvertrouwen en empowerment over techniek mee. Ook jij kan het leren, echt! En dat bespaart je zoveel stress


Over Ilse van Bruggen

Ilse (@ilsevanbruggen) heeft al meer dan 780 ondernemers geholpen om hun bedrijf te automatiseren en daarmee klaar te maken voor groei.

Dit doet ze o.a. door haar cursus ‘Automatiseer je online cursus’, Level-up programma en via stories op instagram.

Daarnaast is ze promovendus in het automatiseren van de gezondheidszorg in het UMC Groningen, zodat we allemaal toegang houden tot betaalbare en snelle zorg. Kan dat wel samen met een succesvol eigen bedrijf? Ja, als je veel automatiseert wel 🙂

Is de cursus voor jou geschikt?

Je weet nog niet welke software je wil

Dat leer je in de cursus! Een hele module gaat over het kiezen van software. Je weet precies welke software je nodig hebt en wat aansluit bij de rest van jouw bedrijf. Je krijgt checklists, overzichten en concrete tips. Ook superhandig voor alle software keuzes die je in de toekomst nog moet maken.

Je hebt (nog) geen online cursus

Deze cursus is gemaakt om de klantreis van een online cursus te automatiseren. Een groote deel daarvan (automatische mails, betalingssysteem, facturen) kun je ook toepassen op andere verdienmodellen zoals 1 op 1 gesprekken.

Techniek en jij zijn geen goede match

Dan is deze cursus perfect! Je leert in simpele stapjes hoe de systemen werken en hoe je alles kunt koppelen. Als je een online cursus hebt, is het super belangrijk dat je de basis van de techniek snapt zodat je niet afhankelijk bent van iemand. Toch iemand inhuren? Na de cursus kun je veel gerichter iemand aansturen.

Zo werkt de cursus

1. Videocursus

Zodra je de cursus koopt, krijg je direct toegang tot de hele cursus. Je kunt de filmpjes kijken en opdrachten maken. De video's duren in totaal 2 uur, opgesplitst in behapbare modules en lessen.

2. Communityweek

Je krijgt een ticket voor de communityweek op instagram van 24-30 januari 2023. Ilse geeft extra tips en motivatie en Q&A's. Je kunt netwerken met mede-cursisten!

3. Hulplijn

Als je vraag niet in de cursus beantwoord wordt, dan kun je support vragen aan Ilse via Whatsapp. Zo weet je zeker dat jouw cursus ECHT helemaal geautomatiseerd is.

4x Bonussen & waarom nu meedoen?

Als je nu instapt, dan krijg je alle onderstaande voordelen en bonussen er gratis bij. Inclusief toegang tot de Whatsapp hulplijn.

Bonus: een community op insta

Van 24 tot 30 januari 2023 gaan we met zijn allen aan de slag met automatiseren. Samen gaat het echt makkelijker! En je kunt heel makkelijk connecten met andere ondernemers!

Bonus: funnels (199 euro)

Ja je leest het goed, de funnels krijg je erbij. Met 1 klik op de knop importeer je de emailfunnels. Tekst aanpassen en klaar!

Bonus: masterclass Mailblue organiseren

Raak je al overwhelmed als je MailBlue opent? In de bonus masterclass leer je hoe je structuur aanbrengt in MailBlue. Zo weet je precies waar alles staat en worden er geen dubbele mails verstuurt.

Bonus: toegang tot Whatsapp hulplijn t.w.v. €149

Als je vraag niet in de cursus beantwoord wordt, dan kun je support vragen aan Ilse via Whatsapp. Zo weet je zeker dat jouw cursus ECHT helemaal geautomatiseerd is.

Veelgestelde vragen

Voeg je header hier toe

Deze worden nog bekend gemaakt.

De community week is van 24-30 januari 2023.

Als je de cursus hebt gekocht, krijg je een (automatische 🙂 ) welkomstmail met een link naar het besloten instagram account.

Als je alle stapjes meedoet met de cursus dan heb je al bijna 100% kans dat alle automatiseringen werken. Soms sluipt er toch een foutje in. Als je er niet uitkomt, dan kun je hulp vragen via Whatsapp.Ik heb er alle vertrouwen in dat het ook jou gaat lukken, net als alle honderden eerdere cursisten.

Om je cursus te verkopen heb je een betaalsysteem nodig. Heb je een WordPress website? Dan is WooCommerce een geschikt optie. Plug&Pay is ook een goed betaalsysteem, dat kan samen met bijna alle websites.

Vanuit een mailsysteem kun je automatische mails versturen. Ik raad iedereen ActiveCampaign/MailBlue aan. Het lite pakket is meestal voldoende. Het kan een uitdaging zijn om het programma te leren. In de cursus leer ik je de belangrijkste functies in korte filmpjes zodat je het snel onder de knie hebt.

Je cursus staat in een online cursus platform. Je hebt verschillende opties: o.a. Learndash, Kajabi, the Huddle. In de cursus leer je hoe je the Huddle kunt koppelen met je betaal- en mailsysteem en je leert de belangrijkste functies te gebruiken.

Afhankelijk van je huidige software, kun je een online cursus voor €30 per maand helemaal automatiseren en hosten in een professioneel platform. Met 1 verkoop per maand heb je dat er al uit.

Deze cursus is gemaakt om de klantreis van een online cursus te automatiseren. Een groote deel daarvan (automatische mails, betalingssysteem, facturen) kun je ook toepassen op andere verdienmodellen zoals 1 op 1 gesprekken.

100% geld terug

Dit is een praktische cursus met een concreet resultaat: jouw cursus geautomatiseerd. Honderden eerdere cursisten is het ook gelukt, ja ook niet-technische superhelden. Ben je toch niet tevreden? Dan krijg je 100% je geld terug, stuur binnen 14 dagen nadat je de cursus hebt gekocht een mailtje.

mailblue handig plug&pay

Ja, ik doe mee!

Deze cursus is de simpelste en snelste manier om jouw cursus helemaal te automatiseren. Van automatische welkomstmails tot automatische facturen in je boekhoudprogramma.

De videocursus duurt 2 uur en met het instellen van de automatiseringen ben je ook ongeveer 2 uur bezig.

€943,-

Met earlybird korting €297,-

5/5

Jouw cursus volgende week nog online?

Ilse van Bruggen FLOW automatiseringsbureau