Landing Page

Boodschappen in 1 minuut

In deze online cursus leer je hoe jij in 2 uur een boodschappensysteem kan maken zodat je daarna elke week in 1 minuut je boodschappen kunt bestellen.

Elke week 3 uur extra

Gemiddeld besteden Nederlanders 3 uur per week aan boodschappen. In deze cursus leer je hoe je daar 1 minuut van maakt. Wat doe jij met 3 uur extra per week?

Hoe het werkt

In de cursus leer je hoe jij je eigen boodschappen systeem maakt. Het is een 3-stappenplan

Stap 1

Kies 20 recepten en maak een handig overzicht van deze recepten

Stap 2

Sla de recepten op in jouw online supermarkt omgeving (Jumbo, AH, Plus, etc.). En bestel wekelijks in 1 minuut jouw boodschappen

Stap 3

Ga optimaliseren. Wat kun je verbeteren?

'Het boodschappen systeem is een win-win-win oplossing. We eten gezonder, vaker vegan, het is goedkoper en het bespaart heel veel tijd.'
Ilse van Bruggen
Ilse van Bruggen
Oprichter FLOW automatiseringsbureau

Boodschappen in 1 minuut

19,-

inclusief BTW

Veelgestelde vragen

Het systeem werkt met alle supermarkten waar je online kunt bestellen. Dus ook bij AH en Plus. Twijfel je of jouw supermarkt ook werkt? Stuur mij een mailtje (info@flowautomatiseringsbureau.nl), dan zoek ik het voor je uit.

Notion is een all-in-one takenbeheer software. Je kunt er vanalles mee en voor de recepten is het ideaal. In de cursus laat ik je zien hoe het werkt. Je krijgt een template erbij die je alleen maar hoeft in te vullen. Het werkt heel makkelijk en is helemaal gratis.

Ik ook niet 🙂 Wij kiezen elke dag waar we het meest zin in hebben om te eten (en koken). Elke week blijven er 2 dagen over. Als ik superveel zin heb om op woensdag patat te eten, dan doen we dat gewoon. In de cursus leer ik je hoe je een goede verhouding vindt tussen efficiënt schema & vrijheid.

Stuur een mailtje naar info@flowautomatiseringsbureau.nl en je krijgt binnen 24 uur reactie op je vraag.

Claim die 3 uur extra per week

En ben je niet tevreden dan krijg je 100% je geld terug 🙂